Mathijs Maaltijdbox met korting proberen

 

Misschien twijfel je al wel even over het proberen van een maaltijdbox. Je wilt eenmalig eens zo'n box in huis halen, maar je wilt niet dat dit enorm duur is. Herkenbaar! En daarom speciaal voor jou een handige tip: Mathijs Maaltijdbox met korting bestellen. Op dit moment is het namelijk mogelijk om de maaltijdbox van Mathijs Vrieze met 15 euro korting te bestellen. Dat betekent dat je voor je eerste Variatiebox slechts € 24 betaalt! Een ontzettend laag bedrag voor deze luxe box met producten voor 2 personen voor 3 maaltijden. Je betaalt zo omgerekend slechts 4 euro per persoon per maaltijd. Let op: deze korting geldt alleen voor de eerste box. Voor de maaltijdboxen die je na je eerste box ontvangt, betaal je de normale prijs van €39.

 

Maar waarom is het nou zo aantrekkelijk om juist bij Mathijs de maaltijdbox met korting te bestellen? Mathijs is eigenlijk de enige box die zo'n aantrekkelijke korting biedt op een eerste box. Je gaat bij je eerste bestelling weliswaar een abonnement aan, maar deze kun je na je eerste box al opzeggen. Dus wanneer je direct na het ontvangen van je eerste box (met korting) het lidmaatschap pauzeert of beëindigt wordt er verder niks in rekening gebracht.

 

Nu vraag jij je misschien af: HelloFresh heeft toch ook kortingscodes en zelfs een proefbox? Ja, bij HelloFresh krijg je zelfs €20 korting op je eerste maaltijdbox. Echter, hier moet je minimaal twee boxen afnemen alvorens je jouw abonnement kunt stopzetten. Je betaalt dus sowieso al voor twee boxen. En de proefbox bestellen is inderdaad een optie om eens zo'n maaltijdbox te proberen. Maar: deze proefbox is omgerekend best wel duur. Daardoor ben je altijd duurder uit dan wanneer je via de Mathijs Maaltijdbox kortingscode bestelt. Wil je direct weten welke korting beschikbaar is voor jou? Ga dan naar Mathijs Maaltijdbox Kortingscode: hier vind je een actueel overzicht met alle scherpe & actuele Mathijs aanbiedingen die er op dit moment zijn. Veel succes!

 

Op dit moment zijn andere aanbieders als Marley Spoon, Beebox en Streekbox nog wat voorzichtig met het verstrekken van kortingen. Ook de AH Allerhande Box is moeilijk met korting te bestellen. We verwachten wel, gezien de enorme populariteit, dat ook deze aanbieders snel overgaan tot het verstrekken van kortingen om zoveel mogelijk Nederlanders aan zich te binden zodat jij online eten bestellen kunt. Let wel op dat een kortingscode altijd alleen geldt voor je eerste box. De weken erna betaal je altijd het reguliere tarief.


 

Maaltijdbox